WAT WIJ BIEDEN

Haans Metselwerken biedt een breed scala aan diensten. Van grote projecten zoals het bouwen van complete woonvilla's tot eendaagse klussen. Wij bieden het totaal pakket en ontzorgen u van de lasten.

Een deel van de werkzaamheden die door ons uitgevoerd worden bestaat uit: (Sier) Metselwerk, Voegwerk, Timmerwerk, Stukadoorwerk, Dakwerkzaamheden, Elektriciteit, Schilderwerk, Laswerkzaamheden, Tegelwerk, Loodgieterswerk & Isoleren

Een van onze vaak verrichtte projecten zijn uitbreidingen van de bestaande woningen in de vorm van aanbouwen en opbouwen. Dit is de ideale oplossing wanneer het uitbreiden van de leefruimte gewenst/nodig is en verhuizen niet gewenst is.
Zie Foto's
Andere veel voorkomende projecten zijn verbouwingen/renovaties. Hierbij is heel veel mogelijk. In het geval van bovenstaande foto is alleen de rietenkap blijven staan en is verder de gehele woning gerenoveerd.
Zie Foto's
De laatste door ons vaak uitgevoerde projecten zijn nieuwbouw woningen. Dit kan zijn van een kleine gastenverblijf tot een luxe woonvilla. Ons is niets te gek.
Zie Foto's

Waarom voor ons kiezen?

Enkele voordelen van het bouwen met ons zijn: wij bouwen alles in eigen beheer, beiden u kwaliteit tegen een concurrerende prijs en zijn betrouwbaar. Op ons kunt u bouwen!

40

Jaren ervaring

1500

Projecten afgerond

12

Vakgebieden